Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Undervisning

Bøger & Blade -» Undervisning


1

Forlaget Andersen

Forlaget Andersen udgiver erhvervshåndbøger til den private og offentlige sektor inden for områderne ledelse, Risk Management, klima, kommunikation, coaching, ejendomsmarkedet og social ansvarlighed/CSR. Bag erhvervshåndbøgerne står de førende forskere og praktikere fra ind- og udland. Erhvervshåndbøgerne opdateres hvert kvartal med nye artikler, der behandler de seneste tendenser, teorier og cases. Forlaget Andersens kundeliste tæller en betydelig del af toppen af dansk erhvervsliv. Her anvende.
2

Romansk Hus

Romansk Hus producerer og sælger sprogkurser på CD/CD-ROM i sprogene spansk, italiensk og fransk. Desuden tilbyder vi fjernundervisning i spansk og italiensk. Med vores cd kurser kan du f.eks lære sprog mens du kører bil..
3

Sprogbutik.dk

Sprogbutik har kurser i de store verdenssprog, engelsk, spansk, fransk, kinesisk og over 100 andre sprog.
Vi er en ren internetbutik, i sprogbutik.dk betaler du derfor kun varens pris - de anførte priser er inkl. moms. og forsendelse..
4

Stress på arbejdspladsen

Du behøver ikke have stress mere! Den ultimate guide imod stress er kommet på markedet, og du kan prøve den helt gratis idag. Stress af! er en kombineret e-bog/lydbog som giver dig hjælp her-og-nu og stress forebyggelse i fremtiden. Gør noget ved din stress idag. Let, enkelt og effektivt!.
5

www.socialansvarlighed.dk

Find relevante og gode artikler om CSR. Danmarks største samling af information om social ansvarlighed. Læs hvordan danske og internationale virksomheder håndterer CSR kommunikation og strategi. Deltag i afstemninger og find gode lins til andre gode CSR hjemmesider..

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks